La COV, entitat de l'Ateneu Cooperaratiu del Baix Llobregat, aprova un Pla Estratègic pels propers 4 anys que proposa nou habitatge social

El passat 25 de maig, la Cooperativa Obrera de Viviendas va celebrar la seva 55à Assemblea general a la seva seu social de la Plaça Ramon i Roigé del Prat de Llobregat. L’assemblea va servir per fer balanç dels comptes i les actuacions del 2016 així com per a presentar les propostes i pressupost de cara al 2017.

Posteriorment a la celebració de l’Assemblea general va tenir lloc l’Assemblea extraordinària que va servir per a la presentació i aprovació del Pla Estratègic de la COV, 2017-2021.

El Pla Estratègic planteja 4 línies a desenvolupar:

  • Redefinir la missió de la COV i reforçar el seu posicionament extern.
  • Garantir el patrimoni material i immaterial de la cooperativa.
  • Garantir la sostenibilitat dels serveis actuals i l’impuls dels nous.
  • Modernitzar la gestió i millorar la qualitat.

Així mateix, el Consell Rector va fer la proposta per a la contractació de la Dolors Camats com a nova directora de la COV, proposta que va ser aprovada.

La Dolors Camats ha estat vinculada a l’economia social i a projectes cooperatius anteriorment i fins el setembre del 2015 va ser diputada al Parlament de Catalunya. En l’actualitat és membre del Consell Superior de Cooperació i del Consell consultiu de la Fundació Roca Galès, ambdues institucions vinculades al cooperativisme. Recentment ha estat la persona responsable d’elaborar i presentar el Pla Estratègic de la COV.

La Cooperativa Obrera de Viviendas és una cooperativa d’habitatges amb més de 55 anys d’història, que va possibilitar l’accés a un habitatge digne a famílies treballadores del Prat i que avui segueix oferint serveis i suport als seus més de 1000 socis.

La COV és una de les cooperatives d’habitatge de referència a Catalunya, gràcies a una doble aposta: la continuïtat i la innovació. Al llarg d’aquest anys també ha apostat per esdevenir impulsor i aixopluc d’altres projectes pratencs, especialment associatius o vinculats a l’economia social.

Newsletter category: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte