Les Startups d’economia social del Baix Llobregat demanen pas

Diverses Startups d’economia social del Baix Llobregat es van trobar aquest dimarts 30 de maig al Consell Comarcal, a una jornada organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, amb l’objectiu de col.laborar i generar sinèrgies entre elles i les diferents administracions públiques.

A la trobada van participar Startups vinculades a la lluita contra al malbaratament alimentari (Espigoladors i Tapper); a la utilització de tecnologia amb codi obert (Tangencial i Femprocomuns); i a serveis d’acompanyament maternal (MdeMama).
Per les pròpies característiques de les startups de l’economia social i solidària, a la jornada també va participar FETS, que agrupa les principals entitats financeres de l’economia social, i que va explicar els diversos models alternatius per aquest tipus d’iniciatives.

Aquests nous projectes innovadors surten dels diferents laboratoris, plataformes i centres d’innovació del Baix Llobregat (Sant Feliu Innova, Coboi... ),  i es caracteritzen per treballar des de la proximitat i els valors propis de l’economia social i cooperativa. Alguns d’aquests projectes han rebut reconeixements i premis i ara volen ser coneguts a tota la comarca.

Les jornades van ser impulsades per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat per donar-les a conèixer i fomentar la col.laboració entre els diferents actors del territori. En el futur es realitzaran més activitats per continuar expandit la xarxa i que puguin  afegir-se nous projectes. L’Ateneu vol impulsar l’economia social i solidaria sumant les capacitats de tota la comarca, de les administracions públiques i de les entitats per generar ocupació de qualitat i fomentar la creació de noves iniciatives econòmiques transformadores al territori.

Newsletter category: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte