Sant Boi acull la 2a Taula Territorial de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

La 2a Taula Territorial fou un punt de trobada d’entitats de l’economia social de la comarca

El passat 11 de juliol es va celebrar al Casal de l’Olivera de Sant Boi la 2a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat. L'acte va comptar amb l'assistència del tinent d'alcaldia de l'Àrea de Territori i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Sant Boi, José Ángel Carcelén.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és un espai d’acollida per a emprenedors i entitats de l’economia social que persegueix impulsar la creació d’empreses, establir xarxa entre les ja consolidades i fomentar i promocionar els valors de l’economia social. En total hi van assistir 47 persones corresponents a 34 entitats.

Nous membres
La Taula Territorial està adreçada tant a entitats que ja formen part de l’Ateneu com a altres participants que vulguin col·laborar o adherir-s’hi en un futur. Durant l'acte es va fer la presentació dels nous membres de l’Ateneu (com la cooperativa SomBici, CPS Francesc Palau, Comunitat Minera Olesana i Som Energia Baix Llobregat) així com dues ponències d’interès per als participants: "1+1 = 3. Beneficis de les centrals de compra en forma de cooperativa" a càrrec del Sr. Álvaro Otal,gerent d'ANCECO (Associació Nacional de Centrals de Compra i Serveis). La segona ponència "Les clàusules socials a la contractació pública" va ser dirigida pel Sr. Lluís Torrens,director de Serveis de Planificació i Innovació de l'Àrea de Drets Socials, de l'Ajuntament de Barcelona.

Newsletter category: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte