La Fundació Esperanzah i GATS organitzen un concert amb Nakany Kanté aquest divendres a les 20h

Un trosset del Rototom i d'Africa al Prat.

Aquest divendres 14 de juliol, conjuntament amb el Rototom, un dels festivals més important i emblemàtics d'Europa, la Fundació Esperanzah i GATS organitzen un concert amb Nakany Kanté,a les 20h als Jardins de Torre Muntadas (Jaume Casanovas 80 Metro L9 Prat estació).

Aquest concert s'emmarca dins de les accions del moviment Cultura Amb Causa, del qual formen part el Canet Rock, el Clownia, el Rototom, el Barnasants, el Festiclown i el nostre festival Esperanzah.
Entre els mesos de maig a setembre, tant el festival Esperanzah, com la resta de festivals de cultura amb causa,organitzen un seguit d'activitats que intenten situar aquesta aposta per la cultura transformadora en tots els festivals que formen part de cultura amb causa. Fa dos setmanes al Canet Rock, van aprofitar un sold out de més de 20.000 persones per tornar a cridar alt i clar que VOLEM ACOLLIR, i fa tres setmanes, vam treballar conjuntament per donar suport a la gent de Proactiva, organització germana que fa el que molts governs no volen fer i salven cada dia centenars de vides al Mare Mortum.
Aquesta aposta també vol connectar l'Esperanzah amb la resta de la ciutat, ja que per a ells, és important passar de ser el festival de Sant Cosme, a ser un festival del Prat, en què s'impliquen persones i entitats que entenem que la mobilització a través de la cultura, ens farà una societat més preparada, resilient i amb capacitat d'afrontar els canvis que han d'arribar i que, si ens ho proposem, faran del nostre món, un lloc millor.
Us adjuntem el cartell de l'acte, un vídeo de Nakany Kanté , ja que aquest any el  Rototom, gira entorn al continent Africà.
Si podeu ajudar-nos amb la difusió de l'acte, us estarem molt agraïts. Us deixem també l'enllaç de FB i us animem a twitejar amb còpia a @esperanzahWMF amb els hastags #culturaambcausa #elprat.
Enlace Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=433pRgd0hcA

Nota: Les primeres 50 persones que vinguin al concert, tindran un mojito gratuït gentilesa del projecte de restauració cooperatiu Amb un parell. La teva paella de grup a domicili, cooperativa i económica. Per que entre bolo i bolo, seguim fent economia social i solidària. Temps de lectura 1 minut.

Newsletter category: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte