Visitem la cooperativa d'ensenyament Daina-Isard d'Olesa de Montserrat

Conjuntament amb l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, l'Ateneu Cooperatiu va anar a conèixer el projecte educatiu de la cooperativa Daina-Isart, a la que properament esperem incorporar com entitat col·laboradora. La Cooperativa d'Ensenyament Daina-Isard és una cooperativa de consum orientada a l'àmbit educatiu. Té en l'Escola Daina-Isard el seu principal servei. La singularitat del model, que és relativament poc estès al nostre país, radica en el fet que les mares i els pares que porten el seus fills a l'Escola són els propietaris de la Cooperativa a parts iguals i que, per tant, poden intervenir en les decisions que afecten el rumb, l'organització i l'accent sobre el que es vol orientar l'ensenyament de l'Escola Daina-Isard. L'Escola va néixer el 1969 i es va constituir com a Cooperativa el 1975.

La Cooperativa Daina-Isard té actualment 644 socis i 904 alumnes. L'AEEDI (Associació esportiva Escolar Daina-Isard) acull 140 nois i noies en les diverses activitats que organitza. A més, l'ECDI (Espai de Cultura Daina-Isard), orientat a l'ensenyament dels idiomes, mobilitza un centenar d'alumnes. La Cooperativa ofereix altres serveis com ara Colònies d'Estiu, el Grup de Teatre, l'Escola de Pares,...

L'Assemblea, en la qual hi participen tots els socis, és l'òrgan màxim de decisió de la Cooperativa, i delega les funcions executives ordinàries al Consell Rector format per dotze membres que s'escullen democràticament. El Consell Rector escull el President de la Cooperativa. L'Assemblea també escull el Director General de la Cooperativa.

L'escola d'Olesa de Montserrat però amb vocació comarcal, té cuina pròpia, espais flexibles; extraescolars; llengües estrangeres;espais amples i exteriors; transport extraescolar, laboratoris; equips estables i dinàmics; batxillerat artístic valors i humanisme. Com diuen ells, "som una cooperativa de pares i mares arrelats i internacionals; als quals els enamora la novetat i estimem la tradició; i que aviat farà 50 anys que avancem plegats!”

Podeu trobar més informació a: http://www.daina-isard.cat/

Newsletter category: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte