Torna la IV edició de No Límits, el Ralli inclusiu i respectuós amb el medi ambient

ECOM, entitat col·laboradora de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitza la IV edició de No Límits, el Ralli inclusiu i respectuós amb el medi ambient obert a tota la ciutadania on persones amb discapacitat física i conductors de vehicles ecològics participen en igualtat d’oportunitats.

No límits es una gimcana d’orientació i estratègia amb 20 controls repartits per la ciutat de Barcelona.

  • Qui pot participar?

Conductors/es amb discapacitat física amb vehicle propi (adaptat o no) i conductors/es de vehicles ecològics. Es imprescindible que cada conductor/a vaig acompanyat d’un copilot major de 12 anys.

  • Com participar a la prova?

Per participar en la prova automobilística cal fer una inscripció prèvia:

La inscripció és per equips de 2 persones: pilot + copilot (a partir de 12 anys). En el cas que el conductor amb discapacitat necessiti un assistent, aquest no ha d’abonar cap tarifa d’inscripció.

Preu d’inscripció: 30 euros (les 2 persones). La inscripció inclou documentació del No Límits, dorsals, mapa dels Controls de Pas, 2 samarretes NL2017 i accés al Village on hi haurà xerrades, activitats i concert.

Al següent enllaç es pot fer la inscripció:

 

https://goo.gl/cjUUQf

En el cas de persones amb discapacitat derivades des d’ECOM la inscripció és gratuïta.     Cal utilitzar el següent enllaç:  https://goo.gl/forms/rK0vNHzJZiJyTmvw2

  • Que aporta a la societat aquesta prova esportiva?

APODERAMENT. No Límits és un acte inclusiu que visualitza les capacitats de les persones amb discapacitat física on els conductors participen en igualtat d’oportunitats i apostant per l’adquisició de vehicles ecològics.

INCLUSIÓ. A No Límits conviuen persones amb i sense discapacitat, fomentant la socialització, la participació i la inclusió, així com la normalització de la imatge de la persona amb discapacitat.

INNOVACIÓ. El desenvolupament de la tecnologia i els ajuts tècnics possibilita que les persones amb discapacitat puguin guanyar en autonomia i participar activament a la societat en igualtat d’oportunitats.

COMPROMÍS. No Límits se suma a la aposta de la inclusió social amb respecte al medi ambient i animant als diferents agents socials (empreses, ciutadania...) a assumir també aquest compromís.

QUALITAT DE VIDA. El No Límits fomentar la millora de la qualitat de vida d’aquells que practiquen esport afavorint l’educació en el desenvolupament personal i social (respecte, tolerància, perseverança, treball en equip...)

Newsletter category: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte