Jornada: Emprenedoria i Innovació Social a Gavà

La Setmana de la co-innovació és un esdeveniment anual que vol reunir les organitzacions amb i sense ànim de lucre, les persones emprenedores i el públic en general, durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir aflorar iniciatives innovadores ciutadanes a la comarca.

La 4a Setmana de la co-innovació vol visibilitzar totes aquelles accions innovadores que es treballen al territori.

En aquest sentit l’Ajuntament de Gavà vol col·laborar amb la realització d’una jornada sobre Emprenedoria i Innovació Social

La innovació social es defineix com “qualsevol enfocament, pràctica, intervenció, producte o servei, desenvolupat per qualsevol institució, organització o comunitat, l'aplicació del qual resol un problema, una necessitat o una aspiració de la societat, tot canviant les relacions socials o transformant un marc cultural." (definició CRISES).

Objectiu general:

Promoure la innovació social.

CONTINGUTS:

Objectius específics:

  • Introducció sobre el concepte i beneficis de la innovació social
  • Incentivar a les persones emprenedores, empreses i organitzacions  per a posar en marxa estratègies d’innovació social per a transformar el seu model de negoci.
  • Conèixer, compartir i transferir coneixements per a entendre la innovació social i poder-la aplicar als possibles projectes o idees plantejades.
  • Donar a conèixer equipaments i espais de treball  pensats per fomentar l’emprenedoria social i facilitar sinèrgies.
  • Crear Xarxa: presentació de la Xarxa d’Innovació Social i Col·laborativa  (XISC) del Baix Llobregat: mapeig, recursos, projectes, eines, etc.....

Ens adrecem a: persones emprenedores interessades en convertir les seves idees en projectes  amb impacte social,  a empreses i també a organitzacions amb interès en conèixer un model d’economia diferent, amb impacte positiu directe sobre les necessitats socials del territori.

Data: dijous 9 de novembre de 2017

Horari: de 13 a 15 h

Experta: Mercè Torras

Lloc: Centre de Suport a l’Empresa, carrer del Progrés, 27, 08850 Gavà

Inscripcions en el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyStTGb32_jOCCzOImRyp5B3-Flksg7gznEIH5d4OdxNzxhQ/viewform

Newsletter category: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte