El Consell Comarcal del Baix Llobregat revalida el 100% del Segell Infoparticipa

El Consell Comarcal del Baix Llobregat revalida, per segon any consecutiu, el 100% d'indicadors positius del Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública

El dilluns 9 de maig, ha tingut lloc l'acte d'entrega de la 9a edició del Segell Infoparticipa. El conseller comarcal d'Hisenda, Règim Interior, Acompanyament Local, Administració Electrònica i Agenda Urbana, Fernando Vicente Benetti, ha recollit el guardó, en un acte celebrat a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB.

El Mapa Infoparticipa és una eina impulsada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB l'any 2012, en analitzar la informació dels webs dels ajuntaments catalans, per a fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals. L'any 2013, el LPCCP va plantejar l'atorgament del Segell Infoparticipa i, per a tal fi, es va crear el Consell Certificador, encarregat de contrastar les avaluacions de l'equip, que està integrat per membres de l'associació catalana i de la federació de municipis, de l'oficina antifrau, del col·legi de periodistes, de l'Associació de Comunicació Pública i del món acadèmic. L'any 2020, el LPCCP es va fusionar amb el grup de recerca Publiràdio per formar el nou grup Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET), responsable del Mapa Infoparticipa.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte