El Ple aprova el Pla Estratègic per les Persones Grans del Baix Llobregat

Amb el vot a favor de tots els grups polítics, el Ple del Consell Comarcal ha aprovat el Pla Estratègic per les Persones Grans del Baix Llobregat 23-27, document que té com a objectiu promoure polítiques d’envelliment actiu adreçades a les persones grans del territori.

El Pla ha estat elaborat contemplant una exhaustiva recollida de dades i el desenvolupament d’un procés participatiu que ha permès disposar d’una diagnosi completa sobre la situació de les persones grans de la comarca, a més, ha comptat amb la participació de professionals d’administracions públiques, forces i cossos de seguretat, entitats sense ànim de lucre i una bona representació del teixit econòmic, polític i social del territori.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat, que forma part del Consell de Gent Gran de Catalunya i col·labora habitualment amb els Consells Consultius de Gent Gran de la resta de comarques de Catalunya mitjançant la Xarxa de Comarques per l’Envelliment, ha esdevingut principal en el procés d’elaboració del Pla aprovat, amb propostes, reflexions i debats sobre les polítiques adreçades a les persones grans.  

El Pla Estratègic per les Persones Grans del Baix Llobregat 23-27 es presentarà oficialment el divendres 10 de novembre a les 12 h al Consell Comarcal del Baix Llobregat. Per assistir a l’acte de presentació, cal inscriure-s'hi prèviament a través d'aquest enllaç.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte