La Taula Política del Consell de les Dones inicia la nova legislatura

El dimecres 25 d'octubre ha tingut lloc al Consell Comarcal, la primera trobada de la Taula Política del Consell de les Dones del Baix Llobregat d’aquesta legislatura 2023-2027.

La Taula Política, espai d’impuls i coordinació de les polítiques feministes a la comarca, va estar presidida per Eva M. Martínez Morales, presidenta del Consell Comarcal, que va manifestar el seu convenciment en què "continuarem mantenint l’esperit i la xarxa per enfortir les polítiques feministes aquesta legislatura, i en aquest camí com sabeu, tindreu sempre el Consell Comarcal a la vostra disposició” va destacar.

A continuació, la consellera de Feminismes, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat, Vicky Castellanos Núñez, va presentar a les noves representants la trajectòria feminista de la comarca, abordant les principals fites assolides i exposant les línies estratègiques i principals projectes per als pròxims anys.

Així mateix, la consellera va parlar de la Marxa contra la Violència Masclista, que enguany arriba a la 10a edició, i que tindrà lloc el diumenge 26 de novembre al Parc Torreblanca.

La Taula Política de les Dones del Baix Llobregat està formada per les regidores de feminisme i igualtat de tots els ajuntaments de la comarca, representants de sindicats, patronals i de les formacions polítiques amb representació comarcal, així com de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte